Nek' je sa srećom

Bombarder pred oltarom: Ženi se bokser Damir Beljo

Lifestyle / Flash | 23. 04. 2015. u 11:45 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bosanskohercegovački profesionalni bokser i europski prvak u boksu po WBO verziji, Mostarac Damir Beljo u subotu će se vjenčati se sa svojom dugogodišnjom djevojkom Andrijanom Bačić.

Svadbeno slavlje bit će upriličeno u Širokom Brijegu, a budući mladenci za kumove su odabrali Marka Ćorluku i Anu Meter.

Svadbenom slavlju će nazočiti preko 600 svatova, brojni članovi obitelji, prijatelji te prominentne ličnosti iz svijeta sporta, politike i javnog života Hercegovine. Među gostima između ostalih bit će i član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Dragan Čović, te gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić, zbog čega mnogi ovu svadbu već nazivaju hercegovačkom svadbom desetljeća.

Beljo je osvojio naslov prvaka Europe, Azije i Pacifika po WBC verziji i naslov prvaka Europe po WBO verziji pobijedivši u nedavnom meču u Berlinu Nijemca Maika Kurzweila.

U sklopu svojih 20 mečeva, 17 je pobijedio nokautom a svega tri je ostvario na bodove, čime je dobio zasluženi nadimak Bombarder iz Mostara.

Inače, Beljo je djevojku zaprosio u ožujku prošle godine nakon meča u kojem porazio Kolumbijca Epifanija Mendozu prekidom u sedmoj rundi.

Kopirati
Drag cursor here to close