Lucullus Music Bar

Bogat glazbeni vikend u Mostaru

Lifestyle / Putujte s nama | 05. 03. 2015. u 08:15 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Acoustic duo „Daddy King“, koji jazz, soul i pop-rock obradama prikuplja sve više obožavatelja, otvara zanimljiv glazbeni vikend u popularnom Lucullus Music Baru.

Upravo će tamo u subotu u 21 sat pjevačica i perkusionistica Monika Kralj i gitarist Hrvoje Ćaćulović uveseliti publiku izvodeći hitove Roxanne, Policea, Amy Winehouse, Adele, Vaya Con Dios, The Beatlesa, ali i domaćih izvođača poput EKV, Massima i drugih.

Ovaj sastav djeluje dvije godine, a za uspješne nastupe koja ih prate, osim ljubavi prema glazbi, zaslužno je i glazbeno obrazovanje.

Nakon subotnjeg nastupa dua Daddy King, mostarski pjevač Ivo Jurić nježnim i romantičnom taktovima zabavljat će brojne dame koje će u Lucullus Music Baru obilježiti Međunarodni dan žena.

Ovaj pjevač publici se predstavio pjesmom „Pučine snova“ 2012. godine, čiji se spot prikazivao i na CMC televiziji, a sada priprema svoj prvi album. Iza Ive Jurića već je zavidno iskustvo u glazbi, solist je Katedralnog oratorijskog zbora, prvi tenor klape Krš te član grupe Rondo.

Nastup koji će prvenstveno biti posvećen pripadnicama ljepšeg spola počinje oko 21 sat i ulaz je slobodan.

Kopirati
Drag cursor here to close