Pobratimski gradovi

Biciklisti iz Kragujevca velikim aplauzom dočekani na Gradskom bazenu u Mostaru

Lifestyle / Flash | 26. 07. 2014. u 11:57 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na Gradskom bazenu u Mostaru danas je organizirano pozivno revijalno natjecanje u plivanju. Sudjelovali su mostarski plivački klubovi 'Orka', 'Velež' i 'Zrinjski', dok su goste iz Kragujevca predstavljali članovi plivačkih klubova 'Radnički' i 'Pirat'.

Ovo je druga godina zaredom da se na ovaj način odvija sportska suradnja Mostara i Kragujevca. Ovom natjecanju su trebali prisustvovati i plivači Splita, ali zbog održavanja Prvenstva Hrvatske nisu se mogli odazvati pozivu domaćina, Sportskom savezu Mostara.

Na Gradskom bazenu dočekani su i biciklisti iz Kragujevca koji već 11 godina povezuju pobratimske gradove, a njihov dolazak popraćen je velikim aplauzom svih prisutnih. Goran Nikolić generalni tajnik Paraolimpijske akademije 'Junior' i vođa biciklističkog maratona rekao je za Bljesak.info kako je uvijek iznova oduševljen prijemom u Mostaru.

"Put je bio uspješan i najvažnije je da nije bilo ozlijeđenih. Pratilo nas je i lijepo vrijeme. Također čast nam je da smo opet tu, na desetu obljetnicu obnove Starog mosta, a drago nam je da smo posjetili i Sarajevo koje obilježava 30 godina od olimpijskih igrada. Ipak, to nam je najbliži olipijski grad", rekao je Nikolić.

Gosti iz Kragujevca će biti prisutni i na manifestaciji 448. skokova sa Starog mosta 27.07. od 16 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close