No postoji nada

BHRT povukla aplikaciju za sudjelovanje na Eurosongu 2016.

Lifestyle / Flash | 09. 10. 2015. u 13:30 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Radio-televizija Bosne i Hercegovine (BHRT) danas je, u roku predviđenom za povlačenje bez financijskih posljedica, povukla svoju aplikaciju za sudjelovanje na Eurosongu 2016. godine, s mogućnošću naknadne prijave za sudjelovanje na natjecanju za najbolju pjesmu Europe.

Odluka je donesena nakon intenzivnih pregovora sa EBU-om, koji je i ovaj put, imajući u vidu tešku financijsku situaciju BHRT-a nastalu zbog drastičnog pada prihoda od RTV takse, BHRT-u omogućio da do kraja listopada pokuša pronaći sponzore odnosno osigura financijska sredstva da bi se BiH ponovo vratila na to prestižno natjecanje i dobila mogućnost da se najširem europskom auditoriju predstave potencijali Bosne i Hercegovine.

''Imajući u vidu interese javnosti, Radio-televizija Bosne i Hercegovine (BHRT) učinit će do kraja listopada zajedno s poslovnim partnerima sve napore da osigura sredstva za sudjelovanje BHRT-a na Eurosongu 2016. u Stockholmu. Pozivamo sve zainteresirane da nas kontaktiraju, budu dio projekta ESC 2016 i promoviraju se uz najbolje i najgledanije programe BHRT-a'', priopćila je Radio-televizija Bosne i Hercegovine.

Kopirati
Drag cursor here to close