Oglasili se

BHRT: Odluka o predstavniku BiH na Eurosongu 31. listopada

Kultura / Glazba | 24. 10. 2014. u 11:33 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Povodom informacija objavljenih u pojedinim sredstvima informiranja, Radio-televizija Bosne i Hercegovine (BHRT) kao organizator i producent projekta BH Eurosong i kao javna radiodifuzna organizacija na nivou države Bosne i Hercegovine, te punopravna članica EBU-a, obavještava javnost o slijedećem:

Svjesni važnosti učešća naše kuće na najrespektabilnijem europskom glazbenom natjecanju i promocije Bosne i Hercegovine pred više od 180 milijuna televizijskih gledatelja, a u skladu sa višedesetljetnom tradicijom naših eurovizijskih nastupa, BHRT želi da uloži maksimalne napore u iznalaženju mogućnosti realizacije ovog projekta. To se prije svega odnosi na zatvaranje financijske konstrukcije i to prema obavezujućim zaključcima usvojenim na sjednici Upravnog obora BHRT održanoj 22. listopada 2014. godine.

O konačnoj odluci vezanoj za eventualno učešće Bosne i Hercegovine na Natjecanju za Pjesmu Eurovizije 2015., BHRT će službeno informirati javnost u petak, 31.10.2014. godine, priopćeno je iz ove medijske kuće.

Pojedini mediji su u petak naveli kako će BiH na Eurosongu predstavljati Hari Mata Hari koji je do sada ostvario najbolji plasman na ovom natjecanju od kada BiH sudjeluje. Inače, 60. Eurosong održat će se od 19 do 23 svibnja 2015. u Beču.

Kopirati
Drag cursor here to close