Promjena vremena

Bh. građane očekuje oblačno vrijeme s kišom

Lifestyle / Flash | 01. 03. 2015. u 13:16 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Bosni i Hercegovini sutra se očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme.

Tijekom dana, povećanjem oblačnosti, kiša se najprije očekuje u zapadnim i sjeverozapadnim područjima. Krajem dana i tijekom večeri kiša se očekuje i u ostalim dijelovima, a na planinama susnježica i snijeg. Vjetar će prijepodne biti slab do umjeren jugozapadnog smjera, a poslijepodne pojačan. Jutarnja temperatura kretat će se od -3 do 5, na jugu do 10, a najviša dnevna od 9 do 16 stupnjeva.

U Sarajevu će sutra biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Poslijepodne se očekuje jače naoblačenje, a krajem dana i tijekom večeri bit će s kišom. Jutarnja temperatura iznosit će oko 3, a najviša dnevna oko 11 stupnjeva.

U BiH danas prijepodne je bilo umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Tijekom dana došlo je do postupnog smanjenja oblačnosti. Po kotlinama i uz riječne tokove bilo je magle ili niskih oblaka.

Temperature zraka u 13.00 sati: Bjelašnica -3 stupnjeva, Bijeljina, Doboj, Gradačac i Kupres 8, Ivan-sedlo 9, Banja Luka, Prijedor, Sanski Most, Sokolac i Tuzla 10, Livno i Trebinje 12, Bihać, Sarajevo i Zvornik 13, Bugojno 14, Mostar, Srebrenica i Zenica 15 i Goražde 16 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close