Animacija

Bh. biseri u svijetu: Upoznajte Novotravničanina koji je radio na filmu Deadpool

Lifestyle / Flash | 14. 02. 2016. u 14:35 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Anto Juričić Tony je Novotravničanin koji danas živi svoj san daleko od rodne grude i radi na dizajniranju i 3D modeliranju Colossus karaktera koji se pojavljuje kao jedan od X-Men super heroja u filmu Deadpool.

Riječ je o kompletno računalno animiranom liku kojeg će gledatelji moći vidjeti u drugom dijelu filma kao ogromnog metalnog giganta koji pokušava pridobiti Deadpoola na stranu X-Men heroja.

''Također sam radio na scenama gdje se Deadpool pojavljuje u situacijama koje su praktično neizvodive u stvarnom svijetu, gdje smo također njegov lik zamijenili računalno generiranom animacijom'', rekao je za Drugačiji.ba Tony, jedan od najuspješnijih Novotravničana na svijetu.

Interesantno je napomenuti činjenicu da je svoj glas ovom super heroju posudio srpski glumac Stefan Kapičić. Tony dodaje kako je njegov rad na filmu Deadpool trajao nešto više od godinu dana i imao je čast raditi s iznimno talentiranom ekipom u Digital Domainu (osnovao ga 1993. poznati redatelj James Cameron). To su ljudi koji su svoje umijeće dokazali na filmovima kao što su Gospodar Prstenova i Avatar, napominje Tony i kaže kako je u cijeloj priči najviše energije trebao posvetiti usklađivanju privatnog i poslovnog života jer su rokovi bili neodgodivi.

''Trenutno radim na drugom dijelu meni jednog od najdražih filmova znanstvene fantastike, Dan Neovisnosti. Nakon toga ću uzeti kratki predah kako bih 'napunio baterije' i proveo malo više vremena s obitelji'', rekao je za Drukčiji radio, i poslije svega, skromni Anto Juričić.

Najavio je i kako će u ovoj godini raditi na velikim holivudskim projektima, ali nije želio precizirati sve naslove.

Podsjetimo, ovaj bh. državljanin je ranije radio i na filmu "Brzi i žestoki 7" te mnogim drugim filmovima koje rado gledamo na malim i velikim ekranima.

Kopirati
Drag cursor here to close