Dobitnici

Bend Van Gogh osvojio MTV EMA 2014

Kultura / Glazba | 24. 10. 2014. u 06:54 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Grupa 'Van Gogh' dobitnik je ovogodišnje prestižne nagrade '2014 MTV Europe Music Awards' u kategoriji najboljeg regionalnog izvođača. Nagrada će bendu biti uručena 9. studenog u dvorani The Hydro u Glasgowu. Ovo je druga MTV nagrada za najpopularniji regionalni rock bend 'Van Gogh', kojem je najprestižnija glazbena nagrada dodijeljena već ranije, 2007. godine.

"Hvala svima koji su vjerovali u nas. Ovo priznanje predstavlja našu zajedničku pobjedu, benda i naših vjernih fanova iz cijele regije, među kojima je veliki broj upravo i iz Bosne i Hercegovine. Želimo da ovu nagradu proslavimo sa vama, licem u lice, od grada do grada na način kako mi to najbolje znamo, glazbom! Prvi susret vam zakazujemo već 11. prosinca, na našem velikom beogradskom koncertu u Hali sportova u Beogradu", poručio je frontmen grupe 'Van Gogh', Zvonimir Đukić Đule.

Grupa 'Van Gogh', nedavno je predstavila i novi spot za pjesmu 'Skačem, skači' sa novog albuma 'Neumeren u svemu'. Upravo ovaj spot na najbolji način dočarava atmosferu koja vlada u bendu, kao i njihov odnos sa publikom. Ovo je najbolja slika aktualne turneje pod nazivom 'Licem u lice', i atmosfere koja će vladati na najvećem koncertnom rokenrol događaju ove sezone u Beogradu, koji 'Van Gogh' priprema u beogradskoj Hali sportova. Karte za koncert se mogu kupiti na biletarnicama Eventima.

Dobivanjem MTV nagrade, 'Van Gogh' dalje nastavlja utrku za osvajanje još jedne nagrade - 'MTV Worlwide Act', koja će također biti dodijeljena 9. studenog na ceremoniji u dvorani The Hydro u Glasgowu.

Kopirati
Drag cursor here to close