Mini turneja

Bend Aerodrom dolazi u Mostar

Kultura / Glazba | 21. 04. 2015. u 12:53 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Legenda domaće rock scene Jurica Pađen i njegov 'Aerodrom' ponovno će rasplesati BiH. Pađen je jedan od osnivača 'Parnog Valjka', višegodišnji član kultne 'Azre' i 'Grupe 220', osnovao i pjevao u Pađen Bandu, 4Asa i 'Aerodromu' s kojim i danas nastupa u klubovima i na festivalima po cijeloj regiji.

40 godina aktivnog rada na sceni Jurica Pađen je proslavio izdavanjem instrumental albuma 'All Stars' nagrađenim sa diskografskom nagradom 'Porin' za najbolji instrumentalni album godine. Album krasi vrlo zanimljiv popis gostiju: Branimir Johnny Štulić, Husein Hasanefendić - Hus, Massimo, Neno Belan, Nikša Bratoš, Vedran Božić i Zele Lipovača.

Jurica i 'Aerodrom' u današnjoj postavi sviraju sve najveće hitove 'Aerodroma' i bendova u kojima je Pađen svirao tijekom svoje bogate karijere i ostavio neizbrisiv trag na domaćoj glazbenoj sceni.

'Stavi pravu stvar', 'Fratello', '24 sata', 'Digni me visoko', 'Obična ljubavna pjesma', 'Što si u kavu stavila', 'Otkazani let', 'Usne vrele višnje', 'A šta da radim'... samo su neki od hitova koji će vas natjerati na ples na koncertima u Tuzli, Sarajevu i Mostaru 21., 22. i 23. svibnja i podsjetiti na dobra stara vremena domaćeg rocka, navedeno je iz kuće muzike i zabave Panta Rhei.

Kopirati
Drag cursor here to close