No1 Model of the World

Ana Marija Jurišić odnijela titulu No1 Modela svijeta

Lifestyle / Flash | 29. 06. 2015. u 16:54 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pobjedu na prestižnom modnom izboru "No1 Model of the World" odnijela je manekenka i fotomodel Ana Marija Jurišić iz Kiseljaka.

"Hvala vam svima na divnoj podršci, od danas nosim titulu No 1 World Model i nema riječi kojim bih opisala svoju sreću", napisala je Ana Marija na svom Facebook profilu.

Kao pobjednica Ana Marija će dobiti jednogodišnji ugovor s tvrtkom No1 World Models.

Inače, na ovom natjecanju koje se održalo sinoć u Beogradu, se predstavilo više od 20 profesionalnih modela iz cijelog svijeta. Glavni kriteriji su bili fotogeničnost, karizma, šarm, portfolio, hod, ali i drugi kvaliteti kao što su talenti, show business iskustvo, obrazovanje...

Od mnogobrojnih priznanja koja je Ana Marija do sada osvojila vrijedni istaknuti kako je Anamarija pored ranih editorijala i reklama imala ulogu i u američkom filmu, gdje je utjelovila vampiricu, a jedan od najvećih uspjeha je svakako predstavljanje Bosne i Hercegovine na dva natjecanja ljepote - Miss United Nations, održanom u Miamiju i Miss International održanom u Japanu..

Ana Marija, je ranije u ekskluzivnom razgovoru za Bljesak.info govorila o sebi, manekenstvu u BiH i svijetu, budućim planovima... Više pročitajte ovdje.

Kopirati
Drag cursor here to close