Promo koncerti

11. i 12. mjesec su rezervirani za nastup Brkova i T.B.F-a u Mostaru!

Kultura / Glazba | 04. 11. 2014. u 06:48 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako je drugi po redu Mostar Summer Fest završen prije par mjeseci, organizatori su već najavili promo nastupe za treći Mostar Summer Fest koji nas očekuje u ljeto 2015. godine.

Prvi promo nastup je zakazan za petak 21. studenog 2014. u mostarskom Golden Clubu gdje će posjetitelji imati priliku slušati bend BRKOVI koji su ove godine imali energičan nastup na Mostar Summer Festu.

Za drugi promo nastup, ponovno u Golden Clubu je zadužena grupa T.B.F., koji su se na pozornici Mostar Summer Festa našli lani. T.B.F. će u Golden Clubu nastupiti u petak, 5.prosinca 2014.

''Promo nastupima želimo održati festivalsku priču 'budnom' kroz cijelu godinu, a ne samo za vrijeme trajanja Mostar Summer Festa. Na ovaj način, u suradnji s našim stalnim partnerima, omogućujemo svima koji su se s nama dobro zabavljali na Festu, da se toga ponovno prisjete uz nastupe naših izvođača iz proteklih godina, a i mi ćemo im probuditi sjećanje multimedijalnim prikazima kroz video i fotografije koje ćemo emitirati tijekom nastupa. Biti će to još jedno nezaboravno druženje uz dobru glazbu“, navode iz organizacije Mostar Summer Festa.

Detalje o promo nastupima možete saznati na službenoj internet stranici Festa  www.mostarsummerfest.com, ili na njihovoj službenoj Facebook fun stranici www.facebook.com/MostarSummerFest.

Feel yr v:be!

Kopirati
Drag cursor here to close