Predstavljanje fakulteta

Zagrebački studenti u Livnu organizirali ''Sajam karijera HBŽ''

Kultura / Flash | 23. 03. 2014. u 08:42 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pod pokroviteljstvom načelnika općine Livno Luke Čelana i ministra prosvjete, kulture i sporta Hercegbosanske županije (HBŽ) Petra Galića u petak je Zagrebački klub livanjskih studenata (ZKLS) u Livnu organizirao "Sajam karijera HBŽ-a".

Sajam je održan u dvorani Ekonomske škole uz nazočnost brojnih livanjskih srednjoškolaca.

U ime organizatora okupljenima se obratio predsjednik ZKLS-a Tomislav Pavić, u ime županijskog resornog ministarstva nazočne je pozdravio Marko Stojić, a sajam je uz prigodno obraćanje otvorenim proglasio načelnik općine Luka Čelan, priopćeno je iz Ureda načelnika općine.

"Obrazovanje ima značajnu funkciju u svakom društvu. Kroz obrazovni sustav, ne samo da se stječe znanje, nego se razvijaju i osjećaji za kulturu, poštivanje principa i solidarnosti i oblikuju se svijest i gledište pojedinca.

Iz tog razloga važno je za svakog mladog čovjeka što će odabrati kao svoje buduće zanimanje, važno je dobiti pravu informaciju", kazao je tom prilikom Čelan.

Na sajmu su učenicima predstavljeni svi fakulteti Sveučilišta u Zagrebu, kao i mogućnosti koje pruža zagrebački studentski centar i studentski zbor u vidu smještaja, ishrane, studentskih poslova i slično.

Kopirati
Drag cursor here to close