Potop

Zabavna predstava o poplavama pred mostarskom publikom

Vijesti / Politika | 31. 08. 2015. u 06:47 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U ponedjeljak, četvrtog dana na 40.Mostarskom teatarskom festivalu – Festivalu autorske poetike, nastupit će Banjalučko studentsko pozorište sa predstavom “Potop”.

“Potop” je satirični kabare o poplavama koje su pogodile Bosnu i Hercegovinu protekle godine. Koristeći djela Ive Andrića, Branka Ćopića i drugih velikih pisaca i smještajući ih u današnje vrijeme, predstava publiku ne ostavlja ravnodušnom, istovremeno ismijavajući sve naše nespretnosti, nesposobnosti, neorganiziranosti i slično.

Predstava ismijava, prije svega, politiku i ljude koji ne žele da pomognu, već tijekom tih stravičnih događanja 'kukaju' nad vlastitim narodom.

Savršeno se uklapa u koncept ovogodišnjeg festivala koji ima temu “Sloboda”. Predstava se igra u službenom programu festivala u ponedjeljak 31. kolovoza 2015. godine na Memorijalnoj sceni 2532 sa početkom u 21,00 sat.

Kako se tko snašao, te kako su nadležni reagirali, koje su posljedice i što je isplivalo iz poplave, kroz komične situacije dočarat će glumci Jelena Stojaković, Milana Domuzin, Natalija Ninić i Anando Čenić, a sve to pod redateljskom palicom Aleksandra Pejakovića, priopćeno je.

Kopirati
Drag cursor here to close