Kazalište

Vodimo Vas na predstavu Istina

Kultura / Kazalište | 11. 11. 2014. u 10:17 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

HNK Zadar i Kazališna družina glumci u Zagvozdu gostuje u petak, 14. studenog, u Mostaru s predstavom "Istina".

Redatelj predstave je Duško Ljuština, a igraju Vedran Mlikota, Mila Elegović, Damir Poljičak, Žana Bumber i Hana Hegedušić.

Predstava će biti izvedena u velikoj dvorani Hrvatskoga doma hercega Stjepana Kosače u 20 sati.

Portal Bljesak.info podijelit će dva puta po dvije ulaznice za ovu predstavu. Sve što trebate je poslati mail s osobnim podacima na [email protected], a nagrađeni će biti obaviješteni i upućeni u način preuzimanja ulaznica.

Radi se o predstavi napravljenoj prema tekstu mladog i od kritike priznatog francuskog pisca, Floriana Zellera. Radnja predstave “Istina” odvija se u krugu dva bračna para, koji su međusobno dobri prijatelji, a s druge strane ljubavnici.

Univerzalna je to priča o istini odnosno laži i varanju, koji su dio naše svakodnevnice, u bračnim, prijateljskim te svim drugim međuljudskim odnosima.

Treba li uvijek govoriti istinu ili je ponekada bolje poslužiti se lažima? Što je istina, a što laž?, dilema je koju propituje vodvilj Floriana Zellera, trenutačno jednog od najpopularnijih francuskih dramatičara, a s kojom se će suočiti dva bračna para međusobno povezana preljubničkim odnosima. Supružnici i ljubavnici su Vedran Mlikota, Mila Elegović, Damir Poljičak, Hana Hegedušić/ Žana Bumber.

Inače, ulaznice za predstavu po cijeni od 10 maraka mogu se nabaviti na recepciji Kosače i u restoranu Maslina, priopćeno je iz Hrvatskoga doma hercega Stjepana Kosače.

Kopirati
Drag cursor here to close