Putujuće kino

Više od 1.500 gledatelja na Operaciji kino

Kultura / Flash | 12. 07. 2016. u 07:41 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Putujuće kino Sarajevo Film Festivala i Obala Art centra već mjeseca dana nalazi se na turneji širom Bosne i Hercegovine.

Tijekom prvih deset dana srpnja, u prva četiri grada BiH u kojima je gostovala Operacija kino, filmske programe posjetilo je više od 1.500 gledatelja, što je rekordna zainteresiranost publike.

Kvalitetan filmski program, vrhunska oprema za projekcije, poseban doživljaj gledanja filmova pod zvjezdanim nebom, kao i najbolji izbor filmskog programa za najmlađe ljubitelje filma, razlozi su zbog kojih se u Trebinju, Bijeljini, Brčkom i na Tjentištu tražila stolica više na projekcijama.

Putujuće kino već sedmu godinu zaredom putuje gradovima BiH noseći publici bar djelić programa i atmosfere Sarajevo Film Festivala.

Ekipa Operacije kino još danas gostuje u Gračanici, a već sljedećeg dana putuje u Kiseljak, gdje će na Gradskom trgu predstaviti dvodnevni filmski program. Nakon Kiseljaka, na mapi gradove koje će putujuće kino posjetiti tijekom srpnja su Gornji Vakuf/ Uskoplje (16. i 17. srpnja), Posušje (18. i 19. srpnja), Goražde (23. i 24. srpanj), Žepče (25. i 26. srpanj), Prijedor (27. i 28. srpanj) i Konjic (30. i 31. srpanj).

Kopirati
Drag cursor here to close