Prvijenac

Velika tajna u Širokom Brijegu

Kultura / Flash | 26. 08. 2016. u 10:02 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu, 27. kolovoza u 12 sati, u organizaciji 17. Mediteran Film Festivala i ogranka Matice hrvatske u Širokom Brijegu, održat će se promocija romana ‘Velika tajna Pona, Spoznaja’.

U Narodnoj knjižnici Širokog Brijega roman će predstaviti profesorica Blanka Kraljević i autorica Tina Primorac.

Roman je prvijenac autorice i prva knjiga iz trilogije ‘Velika tajna Pona’, a plod je višegodišnjeg rada s ljudima i praćenja međuljudskih odnosa koji su uklopljeni u veliku avanturu i napetu priču smještenu u fantastičnom svijetu.

Radnja prati likove koji se uhvaćeni u mrežu vlastitih otkrića zapliću u istu priču i postaju suputnicima u otkrivanju intrigantnih činjenica o mirnom svijetu koji ih okružuje. Svaki od njih s vlastitim spoznajama i povješću doprinosi stvaranju istinite slike koja se sakrila među mnoštvom laži koje su slušali cijeli život.

Tina Primorac je rođena u Zagrebu 1983. godine gdje je nakon završene opće gimnazije upisala i diplomirala studij novinarstva na fakultetu Političkih znanosti. Pisanjem se bavi od ranog djetinjstva, a prve radove, kratke priče, počinje objavljivati 2009. nakon čega postaje voditeljicom amaterske dramske skupine.

U šest godina djelovanja napisala je i režirala preko deset predstava nakon čega započinje s pisanjem svoje prve knjige, ‘Velika tajna Pona – Spoznaja’.

Kopirati
Drag cursor here to close