Darivanje čitatelja

Večer druženja s magazinom Vedrina

Kultura / Flash | 27. 11. 2014. u 07:31 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Članovi uredništva magazina Vedrina vođeni poletom izuzetno pozitivne reakcije čitateljstva odlučili su organizirati večer druženja s Vedrinom u subotu 29. 11. s početko u 20 sati u Cafeu Mostar (Stari prodajni centar u ulici Stjepana Radića).

Uredništvo magazina željelo je ovu večer darivati sve čitatelje, a osobito pobjednike jesenjeg foto natječaja koji je objavljen u posljednjem broju magazina Vedrina.

Bit će to svojevrsna promocija magazina za ekologiju, zdravlje, turizam i kulturu življenja. U okviru promocije organizirana je i svečana dodjela nagrada pobjednicima foto natječaja, kao i nagrade prirodne kozmetike za sudionike online nagradne igre.

Svi posjetitelji će tu večer moći uživati u glazbi u živo mostarskog glazbenog umjetnika Josipa Bilaća. Vedrina je, u suradnji s partnerima, za Večer druženja organizirala degustaciju francuskog pjenušca s okusom naranče.

Cafe Slastičarnica Mostar častit će posjetitelje posebno spremljenim slasticama, a magazin Vedrina, koji u svom sadržaju promovira zdravi način života, gastronomiju i nutricionizam zdravih ljudi, predstavit će i počastiti posjetitelje kolačima napravljenim u potpunosti bez šećera - s prirodnim sladilom Stevija.

''Uz ugodnu atmosferu, druženje, glazbu i fine pjenušce, gosti će moći uživati u društvu poznatog novinara Gorana Milića koji je za tu večer najavljen kao specijalni gost Vedrine. Događaj je otvorenog tipa i svi su pozvani, a osiguran je i parking za goste ovog vedrog druženja'', navedeno je u priopćenju Vedrine.

Kopirati
Drag cursor here to close