Druga repriza

Ulaznice za novu predstavu Narodnog pozorišta su dobili...

Kultura / Kazalište | 27. 01. 2015. u 13:34 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon izuzetno uspješne premijere i prve reprize, oduševljenja publike i kazališne kritike predstavom 'Šta ćemo sad' autora Branka Đurića u režiji Ahmeda Imamovića, Narodno pozorište u Mostaru najavljuje drugu reprizu koja će se odigrati u četvrtak, 29.01.2015. godine sa početkom u 20 sati.

Radi se o modernoj komediji koja svjedoči o vremenu u kojem živimo i o situaciji u kojoj se nalazi teatar danas, ali i društvo u cjelini. Sam režiser je na zanimljiv način okarakterizirao predstavu, kazavši kako je 'Šta ćemo sad' poput dobrog sevdaha i filozofije te vrste glazbe. "Znaš ono, pjevaš, a plačeš".

U predstavi igraju: Ajla Hamzić, Emir Spahić i Goran Lozo. Ulaznice po cijeni od 5 KM se mogu rezervirati svakim radnim danom od 09 do 14 sati na telefon 036 550 128; zatim putem e-maila: [email protected], te facebook profila ili fb stranice Narodno pozorište Mostar.

Za ovu predstavu NP Mostar i Bljesak.info nagradili su dva čitatelja sa po dvije ulaznice. Ulaznice su osvojili Selma Salčin i Petar (Marina) Šaravanja. Dobitnici su o načinu preuzimanja ulaznica obaviješteni putem maila.

Kopirati
Drag cursor here to close