U ljetnom kinu

'Uan men šou' gostuje u Neumu

Kultura / Flash | 22. 07. 2012. u 11:43 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U utorak, 31.7. u ljetnom kinu Hotela Zenit u Neumu s početkom u 21 sat održat će se izvedba najgledanije mostarske/hercegovačke predstave u sezoni 2011/12.

Nakon 20 rasprodanih izvedbi zaredom održanih u Mostaru, talentirani mostarski glumac Ivo Krešić krenuo je na turneju sa svojom humorističnom monodramom: "Otirač: Uan men šou"

Osim u Mostaru, predstava je dosad igrala i u Zagrebu, Grudama, Ljubuškom i Fojnici a Neum je sretan jer je uspio uloviti ovako sjajnu priliku za obogaćivanje siromašnog kulturnog života.

Ekipa Cicvarafesta (Udruga mladih GUMNO) odlučila je organizirati ovaj događaj kako bi u ovim teškim vremenima ispraznosti, šunda, narodnjaka i sapunica pokazala stanovnicima Neuma da kulturni događaj ne mora uvijek biti pretenciozan i dosadan, da se uz kulturno uzdizanje čovjek može i nasmijati, naučiti nešto novo i otići iz gledališta zadovoljan i sretan.

Kako već nekoliko godina Neum preživljava bez kina, zadnja predstava (vrijedna spomena - Pero Kvrgić) održana je u Hotelu Neum dok je autor ovih redaka bio u osnovnoj školi .

Postavljamo izazov svim ljudima dobre volje, dođite, ljetno kino je perfektna pozornica za predstavu ovakvog tipa, broj sjedala je ograničen, trajanje predstave je jedva sat vremena, a poslije predstave čeka Vas after party (sa live bendom, više informacija ovih dana) na plaži.

Cijena ulaznice je simboličnih 5 km. Ako nemate novca a želite pogledati predstavu, javite nam se na Facebook, rado ćemo Vas počastiti.

Kopirati
Drag cursor here to close