Ljubavna priča

U Zrinjevcu pala prva klapa za film ''Preko mosta ljubavi''

Kultura / Flash | 31. 03. 2015. u 13:13 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U mostarskom gradskom parku Zrinjevac  je počelo snimanje filma “Preko mosta ljubavi”, mlade redateljice Splićanke Kristine Barbarić.

Film govori o ljubavi dvoje mladih, Barbari koju glumi redateljica i Emiru čija je uloga pripala Anti Babiću, mladom nogometašu iz Dalmacije koji do sada nije imao filmskih uloga, piše Dnevni list.

Njih dvoje se u podijeljenom gradu na Neretvi za svoju ljubav bore na sve načine.
Osim njih u filmu glume i Anamarija Marić, Robert Hodžić, Gabrijela Čarapina, Anita Šimić, Dubravka Mijatović, Miro Šetka, Mirela Šetka, Ivo Jerković, Toni Čolina, Petar Dugandžić, Azer Ajeti, Kristian Pandža, Josip Skoko i Ante Luburić.

''Nedavno smo u Međugorju imali snimanje u dva stana. Budući da nam je filmu predviđen i interijer te smo scene završili. Sada krećemo s eksterijerom na mostarskim lokacijama. Nakon Uskrsa nastavljamo sa snimanjem u staroj jezgri grada, gdje ćemo se najviše bazirati na Stari most'', kazala je Barbarić.

Glavnom glumcu Anti Babiću je ovo prvo iskustvo u filmu, navodi Dnevni list.

''Kontaktirala me Kristina i kazala mi kako sprema film. Prošao sam na audiciji, odgovarao sam karakteristikama glavnog lika, a i scenarij mi se svidio. Prije ovoga filma nisam imao nikakvo iskustvo u glumi'', rekao je Babić.

Kristianu Pandži pripala je uloga ‘mudraca’. On već iza sebe ima uloga u kazalištu i u filmu. ''S obzirom da već imam iskustva s glumom, pristao sam na ovu ulogu. Svako novo iskustvo je, po mome mišljenju, odlično'', kazao je Pandža.

Kopirati
Drag cursor here to close