Božićna čarolija

U Stocu po prvi puta ove godine Božićni sajam i Biblijska večer uz jaslice

Kultura / Flash | 08. 12. 2016. u 18:40 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subota, 10. prosinca u 11,00 sati u središtu grada u Stocu održati će se mali Božićni sajam. Po uzoru na ostale hercegovačke gradove, Udruga građana “Inicijativa” Stolac organizira cjelodnevno adventsko druženje koje će ponuditi različite sadržaje.

Svečano otvorenje uljepšat će glazbena skupina iz Stoca “Vidoštačka kraljica”, nakon čega slijedi druženje s djecom i roditeljima u Pastoralnom biskupijskom centru, gdje će “Mali teatar” iz Mostara upriličiti Božićnu predstavu “Dar”. Nakon predstave ponovno je ispred šatora planirano druženje sa Stolačkim mažoretkinjama.

Pod velikim šatorom posjetiteljima će se predstaviti  stolački kreativci sa svojim rukotvorinama, kojima će se pridružiti i kolege iz susjednih gradova.

Kako „Božićni sajam“ sa sobom nosi i dozu humanitarnog karaktera organizira se i dobrotvorno kuhanje, gdje će cjelokupni prihod ići u humanitarne svrhe.

Navečer, u 19,00 sati u središtu grada kraj božićnih jaslica upriličiti će se predivna Biblijska večer uz čitanje bilblijskih tekstova, pjevanje župnih zborova i blagoslov župnika don Rajka Markovića.

Za veselu večernju zabavu u šatoru Božićnog sajma pobrinuti će se Duo Maxime, priopćila je Udruga građana  “Inicijativa” Stolac.

Kopirati
Drag cursor here to close