Unija studenata

U Mostaru manifestacija pod nazivom “Od srca domovini”

Kultura / Flash | 01. 03. 2015. u 16:39 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Klub malog fudbala Neretva Mostar u suradnji sa Unijom studenata Univerziteta "Džemal Bijedić" u Mostaru i Info servisom za mlade u sklopu svojih redovnih aktivnosti na promociji i oživljavanju sportskog duha grada Mostara, te pripadnosti i opredijeljenosti jačanja državnosti, i ove je godine organizirao manifestaciju pod nazivom “Od srca domovini”.

U okviru manifestacije u petak je održana Svečana akademija u amfiteatru Fakulteta humanističkih nauka. Gost predavač na svečanoj akademiji bio je prof.dr. Senadin Lavić.

Danas su s početkom u 11 sati izaslanstva obišla šehitluke i spomen obilježja šehidima, a počeo je i turnir u malom nogometu za seniore koji se igra danas i sutra. U natjecanju sudjeluje osam ekipa, a svečano otvaranje je održano danas u 12 sati.

Za 2. ožujak je planirana i završnica Malonogometnog turnira za omladinske škole  koji traje već 20 dana. Završnica turnira će se odigrati 02.03.2015. godine u dvorani u Sjevernom logoru.

Završnica manifestacije je planirana za ponedjeljak u vremenu od 16.30 do 18.00 sati kada će se najuspješnijima uručiti nagrade.?

Partneri ove manifestacije su Sportski savez Grada Mostara, BZK Preporod te ansambl Ornament Potoci.?

Kopirati
Drag cursor here to close