Elma Alić

U Mostaru izložba četrnaestogodišnje djevojčice

Vijesti / Politika | 15. 04. 2015. u 06:31 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U organizaciji Kulturno-edukativnog centra za ženu ''Sehara'' u suradnji s OŠ ''Drežnica'' bit će upriličena Prva samostalna izložba slika učenice Elme Alić.

Elma je četrnaestogodišnja djevojčica, talentirana buduća slikarica koja svoju maštu prenosi na list papira ili komad platna stremeći da dočara svoju kreativnost, emocije, razmišljanja i dosljednost.

''Iskreno se zahvaljujemo Elminoj nastavnici likovne kulture, nastavnici Enveri Abazi, koja je prepoznala njen talenat i spremnost za ovakvu izložbu'', rečeno je iz Sehara.

Stručni osvrt na radove dat će: mr.slikarstva Tajma Guzin i mr.slikarstva Selma Loose.

U sklopu izložbe uživat ćemo i u performansu učenika dramske sekcije OŠ ''Drežnica''.

“Za umjetnike je najznačajnija izložba u karijeri ona prva -samostalna, koja na određeni način potvrđuje njihovu opredjeljenost da krenu putem umjetnosti. Elmina izložba je, utoliko, važnija jer je ona učenica devetog razreda osnovne škole, a svojim radovima pokazuje ozbiljnost i zrelosti likovnog promišljanja i ljubav prema slikarstvu.”, rekla je mr. Tajma Guzin.

Izložba će bit otvorena u četvrtak, 16. travnja 2015. godine u 18:30 sati u Velikoj sali Kulturnog centra ''Kralj Fahd''.

Kopirati
Drag cursor here to close