23. travnja

U Livnu "Noć otvorenih knjižnica"

Kultura / Flash | 19. 04. 2016. u 15:03 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U organizaciji Narodnog sveučilišta u Livnu, u subotu, 23. travnja, od 18 do 1 sat iza ponoći u prostorijama Gradske knjižnice bit će priređena „Noć otvorenih knjižnica“.

Program će započeti u 18 sati otvaranjem i pozdravnim govorima od strane organizatora te recitacijom „Snovi u knjigama“ koju će nazočnima izrecitirati učenici literalne skupine trećih razreda Osnove škole fra Lovro Karaula iz Livna.

Pola sata kasnije, svi ljubitelji smijeha moći će vidjeti monodramu "Otirač" u izvedbi Ive Krešića i glumaca HNK Mostar.

Koje su najčitanije knjige u 2015. godini doznat će se od knjižničara u 20 sati, dok će recitatorska skupina Srednje strukovne škole S.S. Kranjčević u 22 sata recitirati domoljubnu pjesmu „Moj dom“ pjesnika čije ime nosi ova škola.

Upoznavanje s radom knjižnice pod nazivom „Ja znam“, kratka edukacija o radu i snalaženju u knjižnici „ Rad u programu Zaki“ te pronalaženje knjiga na policama planirano je u 23 sata.

Svi posjetitelji moći će u 24 sata posjetiti pult gdje mogu darovati i razmjeniti knjigu, dok će neki biti i darovani knjigom.

Kopirati
Drag cursor here to close