Čista komedija

U Banovićima premijera filma ''Hiljadarka''

Kultura / Flash | 04. 09. 2015. u 08:26 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Veliki projekt regionalne kino distribucije počinje 10. rujna u Banovićima svjetskom premijerom filma ''Hiljadarka'' koja će, osim glumačke i filmske ekipe, ugostiti političku i estradnu ''kremu'' kompletne regije, priopćila je Press služba ''Con film''.

Branislav Trifunović, Aida Bukva, Moamer Kasumović, Nikola Kojo, Milutin Mima Karadžić, Edhem Husić, Vlado Kerošević, Slaven Knezović, Vanesa Glođo, Željko Pervan i Armin Omerović samo su neka od brojnih glumačkih imena koja se pojavljuju u novoj komediji reditelja Nenada Đurića – ''Hiljadarka''.

Film ''Hiljadarka'' je pretpremijeru imao na 21. Sarajevo Film Festivalu. O tome koliku je pozornost na sebe skrenuo kino najavom objavljenom prije dva mjeseca, koja je na youtube kanalu u Bosni i Hercegovini pregledana više od 25.000 puta, dovoljno govori podatak da se upravo za tu projekciju tražila karta više i da je dvorana Narodnog pozorišta u Sarajevu bila i više nego ispunjena do kraja.

Banovići nisu odabrani slučajno. To je glavno mjesto radnje u filmu, ali i mjesto gdje je film snimljen u jesen prošle godine. Organizacijom Svjetske premijere, filmska ekipa pokušat će da barem djelomično zahvali na svemu što su općina sa stanovnicima i RMU Banovići učinili za stvaranje filma ''Hiljadarka'', i to upravo na proslavi Dana općine.

Od 17. rujna komedija “Hiljadarka” kreće sa službenom kino distribucijom u kinima u Hrvatskoj, Srbiji i Crnoj Gori uz prethodno organizirane svečane premijere u Zagrebu 15. rujna, Beogradu 17.rujna i Novom Sadu 18. rujna.

Kopirati
Drag cursor here to close