Četvrti dan

Tuzlaci briljirali na mostarskoj sceni; Ulaznice za peti dan 'Liske' su dobili....

Kultura / Kazalište | 23. 04. 2015. u 21:11 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Četvrtog dana festivala komedije 'Mostarska liska' posjetitelji su imali priliku pogledati još jednu kvalitetnu predstavu, '39 stepenica' u izvedbi glumaca Narodnog pozorišta iz Tuzle.

'39 stepenica' je melodrama nastala prema knjizi Johna Buchana iz 1915. godine, a koju je Alfred Hitchcook 1935. ekranizirao u poznati film. Koncept ove kazališne predstave zahtijeva da se cijeli pustolovni film '39 stepenica' odigra sa samo četiri glumca, a svoje uloge su odlično odigrali Armin Ćatić, Ivana Perkunić, Edis Žilić i Midhat Kušljugić.

Radnja se odvija oko nedužnog čovjeka koji je krivo optužen za ubojstvo, pa pokušava naći prave ubojice i razotkriti zavjeru, što je bio jedan od temeljnih motiva budućih Hitchcockovih filmova.

Predsjednik žirija ovogodišnjeg festivala, večeras je Malu lisku uručio Midhatu Kušljugiću.

Već u petak 'Liska' će publici ponuditi domaću predstavu 'Šta ćemo sad'. Početak je od 20 sati. Narodno pozorište i Bljesak.info su nagradili dva čitatelja sa po dvije ulaznice za ovu predstavu. Ulaznice su dobili Senada Šahić i Ivana Stojić. Dobitnici su putem maila obaviješteni o načinu preuzimanja ulaznica.

Kopirati
Drag cursor here to close