Repertoar

Tri predstave u narednih 20 dana pred mostarskom publikom

Kultura / Kazalište | 20. 01. 2015. u 15:03 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Narodno pozorište Mostar obogatit će mjesec veljaču sa nekoliko predstava. Prije svega za kraj siječnja bit će odigrana predstava 'Šta ćemo sad', moderna komedija autora Branka Đurića. Izvedba predstave bit će upriličena 29.01.2015. od 20 sati, a cijena ulaznice je 5 KM..

3. veljače odigrat će se repriza predstave 'Mujo, Suljo i Fata u društvu spektakla'. Ova satira govori o suvremenim političkim, ekonomskim i socijalnim procesima, a u režiji Harisa Pašovića. U predstavi igraju Džana Džanić i Saša Handžić.

U filmskom dijelu igraju: Enes Salković, Mugdim Avdagić, Lana Delić, Hazim Begagić, Adis Mehanović, Miroljub Mijatović, Faketa Salihbegovć-Avdagić, Lana Zablocki-Džehverović i Anđela Ilić. Predstava se igra u koprodukciji East West Centra Sarajevo i BNP Zenica. Početak predstave je u 20 sati, a cijena ulaznice je 10 KM.

U utorak 10. veljače od 20 sati igrat će se repriza predstave 'Balkanske mućke'. U predstavi igraju Emir Sejfić, Emir Spahić, Vedran Vilogorac, Amela Kreso, Ajla Hamzić, Šerif Aljić, Maja Knezović Lasić, Jasmin Krpo i Mirsad Elezi. Cijena ulaznice je 5 KM.

Ulaznice možete kupiti na blagajni pozorišta ili rezervirati svakim radnim danom od 09 do 14 sati na telefon 036 550 128. Rezervacije ulaznica možete napraviti i preko e-maila: [email protected], te putem facebook profila ili FB stranice JU Narodno pozorište Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close