Tomislavgrad

Tradicionalna manifestacija ''Božiću u susret''

Kultura / Flash | 18. 12. 2014. u 10:01 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tradicionalna duhovno kulturna manifestacija "Božiću u susret“, koju organizira općina Tomislavgrad, započela je sinoć koncertom Osnovne glazbene škole u galeriji Kulturno informativnog centra (KIC).

Polaznici navedene škole uz mentorstvo svojih profesora oduševili su nazočne izvedbama skladbi na flauti, glasoviru, gitari, saksofonu i klarinetu.

Program kulturno zabavne manifestacije se dalje nastavlja danas priredbom u Osnovnoj školi "Ivan Mažuranić" pod nazivom "U susretu Božiću“ koja će se održati u kino dvorani u 11 i 16 sati. Istoga dana u galeriji KIC-a u 19 sati bit će održana izložba pod nazivom "Županjac, Tomislavgrad, Duvno kroz fotografiju“.

I pred ove Božićne blagdane tomislavgradska Frama će 22. prosinca organizirati svoj koncert a 24. prosinca ispred tomislavgradske Bazilike će prirediti prikaz živih jaslica. Božićni koncert uz nastup svih župnih zborova je predviđen 28. prosinca u Bazilici. Za završni dio manifestacije pobrinula su se tomislavgradska kulturno umjetnička društva koja sa svojim programom "Božićno silo“ u kino dvorani nastupaju 29. prosinca u 19 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close