Anamaria Alpeza

''Ti si moj anđeo'': Ljubavni roman o Španjolcu koji se zaljubio u Međugorju

Kultura / Flash | 13. 10. 2015. u 14:36 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Anamaria Alpeza iz Gruda je mlada studentica koja je nedavno izdala ljubavni roman ”Ti si moj anđeo”. Ova knjiga govori o sudbini mladog Španjolca koji se u Međugorju zaljubljuje u Mariju, djevojku koja je imala težak život i koja ga u potpunosti mijenja, piše Moja.ba.

”Moja knjiga je ljubavni roman. Priča o mladom Španjolcu Rafaelu koji potječe iz bogate obitelji koja je nažalost nepotpuna. Rafael rano ostaje bez majke, a njegov otac se potpuno povlači u svoj svijet i po cijele dane provodi na poslu zanemarujući svoga sina. Rafael je željan obitelj, željan te idile i svoje dane provodi uglavnom besmisleno, opijajući se s društvom, s curama, po diskotekama i ne radeći baš ništa. Nakon smrti svoga prijatelja pomalo shvaća što je to život i njegov slučajni ulazak u crkvu mijenja ga u potpunosti. Zapazi oglas putovanja u Međugorje, a u Međugorju upoznaje svoju ljubav, upoznaje Mariju djevojku koja je imala težak život i koja ga potpuno mijenja. Nakon sveg tog traganja i lutanja Rafael pronalazi pravi put”, ispričala je za Moja.ba Anamaria kratku radnju romana.

Anamaria je knjigu počela pisati sa 18 godina po završetku srednje škole. Mlada studentica kaže kako je knjiga posvećena svim Marijama svijeta i svim mladima koji se trude, piše Moja.ba.

Također, knjigu posvećuje svim ljudima koji imaju težak život i nisu sve dobili na izvolite, te njezinim sestrama i majci koje se trude i muče i znaju što je život.

Promocija knjige bit će krajem mjeseca u Čitluku.

Više pročitajte ovdje.

Kopirati
Drag cursor here to close