Zračna luka Mostar

Talijanski novinar Paolo Brosio u Mostaru predstavio knjigu o Međugorju

Kultura / Flash | 17. 04. 2015. u 14:59 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Talijanski novinar Paolo Brosio u petak, 17. travnja u Zračnoj luci Mostar predstavio je svoju šestu knjigu o Međugorju 'I Misteri di Maria', koja je ovih dana izašla u talijanskim knjižarama.

Brosio je prije nekoliko dana bio u posjetu kod Svetog Oca te razgovarao o fenomenu Međugorja. Pritom mu je poklonio majicu s natpisom "Viva La Gospa" i poklonio svojih šest knjiga koje je napisao o Međugorju. Također, upoznao ga je s humanitarnim akcijama koje provodi u tom svetištu te s projektom izgradnje bolnice  "Sveti Jakov" za koji skuplja novac pod sloganom "Cigla od srca".

Bolnica će biti namijenjena siročadi, napuštenim starim osobama, siromašnima te studentima Udruge "Slavko Barbarić". Sveti Otac je izrazio podršku onome što Brosio radi te obećao da će njegova inicijativa "Cigla od srca" biti uskoro i na stranicama Vatikana kako bi se sredstva što prije prikupila. Sveti Otac je naveo da se bolnica mora što prije izgraditi i biti na usluzi svim vjernicima svih vjera i pomoći u olakšanju patnji, stoji u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close