Marketinški plan

Studenti iz svjetskih zemalja privlače publiku u Kosaču

Kultura / Flash | 27. 08. 2015. u 11:30 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Studenti iz Azerbejdžana, Rumunjske, Rusije, Estonije, Brazila, Poljske i Italije su preko Udruge studenata ekonomije i menadžmenta AISEC u Mostaru tijekom srpnja i kolovoza odradili praksu u HKD herceg Stjepan Kosača u Mostaru.

Studenti su tijekom prakse napravili marketinški plan kojim planiraju privući prvenstveno mladu publiku u ''Kosaču''.

Danijel Vidović ravnatelj HD HS Kosača je rekao kako je plan urađen izuzetno profesionalno i kako će njima zasigurno biti od koristi u budućnosti.

''Na početku smo napravili istraživanje, nakon čega smo vidjeli da su mladi zainteresirani za kulturne događaje, povijest, umjetničke galerije, a posebno su zainteresirani za filmove i za rock koncerte. Pokušali smo napraviti događaj koji će kombinirati sve ove umjetnosti'' rekao je Abil Azizov, student-praktikant iz Azerbejdžana.

Azizov je rekao kako se Mostar razlikuje od ostalih balkanskih gradove i kako upravo kulturne institucije trebaju biti te koje će privlačiti mlade ljude, ali i turiste.

Rezultat dvomjesečne prakse je Rooftop Festival Kosača koji će biti održan u subotu, 29. kolovoza, na kojem će biti predstavljena izložba mladih umjetnika. Iste večeri će biti prikazan film ''Ex Machina'', a nakon toga bit će održan koncert lokalnog benda ''Trio Veritas''.

Anita Krtalić iz AISEC-a Mostar ovom prilikom pozvala je sve na Rooftop Festival Kosača, ali i sve zainteresirane studente da se priključe u AISEC.

 

USKORO !https://instagram.com/p/6wl01pKzQ6/

Posted by Hrvatski Dom Herceg Stjepan Kosača on 24. kolovoz 2015
Kopirati
Drag cursor here to close