Komičarski nastup

Stand-Up: Jedan Slovenac i tri Mostarca u Sarajevu

Kultura / Flash | 29. 01. 2015. u 12:37 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je u subotu Pedja Bajović do krova nasmijao publiku u BKC-u, smijeh u Sarajevu ne prestaje, jer se večeri stand-up komedije u gradu nastavljaju po planu i programu.

Specijalni gost na večeri CRNO-BIJELO kojom je Peđa Bajović obilježio deset godina svoje stand-up komedije, a pod pokroviteljstvom Gorenja, bio je njegov slovenački kolega Tin Vodopivec. On će u ponedjeljak u prostoru jazz cluba Monument imati svoj solo show pod nazivom Desert, priopćio je Bojović.

Inače, Tin Vodopivec je slovenački i regionalni stand-up komičar s najvećim međunarodnim iskustvom. Nastupa na svom jeziku, ali i ovom našem bosansko-hrvatsko-srpsko-crnogorskom te na engleskom, a priprema i nastup na francuskom jeziku.

U svom komičarskom nastupu, Tin Vodopivec je poznat po svojim promatračkim analizama svijeta oko sebe. Izvrće realnost inside-out i publici je prikazuje u potpuno novom svijetlu. Razgovor s publikom je njegova specijalnost, a mnogi tvrde da je jako sličan stilu koji ima Jerry Seinfeld. Uz pokoju psovku, naravno.

Od kako je prvi put nastupio 2006. godine, Tin Vodopivec sakupio je više od tisuću nastupa u desetak zemalja regije i svijeta. Njegov prvi internacionalni nastup desio se 2010. i to na Lecister festivalu komedije, a od tad je nastupao po cijeloj Velikoj Britaniji. 2011. postao je prvi komičar sa prostora Balkana koji je dobio poziv da nastupa u Londonskom Comedy Storeu. Pored toga Tin je nastupao i u Parizu, Beču, Varšavi, Rimu, Seattleu, Los Angelesu , a onda i Beogradu, Zagrebu, Sarajevu, Podgorici, Skoplju i svuda po Balkanu.

Tin je izveo svoj treći one man show „Desert“ u dvorani Cankarjev dom u Ljubljani pred rasprodanom publikom šest noći za redom u studenom prošle godine. U ožujku 2013. Tin je otvarao za Eddie Izzarda za vrijeme njegovih nastupa u Sloveniji i Hrvatskoj. Tin je bio i voditelj showa stand -up komedije koja se emitira na slovenačkoj nacionalnoj televiziji Planet TV.

Iste večeri na Dolac Malti u prostor The Puba se vraća mostarska ekipa imena Od uHA do uHA, a koju će ovog puta biti u sastavu: Adi Fejzić, Irenej Čule - Irac i voditelj večeri Omer Hodžić.

Program u Monumentu počinje u 21,30, a rezervacije ulaznice (5KM) se mogu napraviti putem telefona 061 588 884.

Ulaz na ove večeri je besplatan, a rezervacija mjesta se može napraviti putem telefona 061 152 152.

Kopirati
Drag cursor here to close