66-ta

“San ljetne noći” otvara sezonu Narodnog pozorišta Mostar

Kultura / Kazalište | 11. 09. 2015. u 12:10 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Šezdeset šesta po redu kazališna sezona Narodnog pozorišta Mostar bit će svečano otvorena 29. rujna 2015. godine u 20 sati premijerom predstave “San ljetne noći” (u podnaslovu “Shakespeare na deponiji”) William Shakespearea u režiji beogradskog redatelja Erola Kadića.

Prva repriza planirana je za 30. rujna 2015. godine. Prije spomenute premijere, već 16. rujna publika će imati priliku pogledati predstavu “ajmo na fuka” Dragana Komadine koja je značajnim dijelom i obilježila proteklu sezonu.

Također, po pozivu Ministarstva za obrazovanje, mlade, kulturu i sport Bosansko – podrinjskog kantona Goražde, Narodno pozorište Mostar će uzeti učešće u obilježavanju Dana BPK Goražde i Dana Općine Goražde, te ćemo 18. septembra u Centru za kulturu Goražde izvesti predstavu “Šta ćemo sad” Branka Đurića u režiji Ahmeda Imamovića.

Tijekom nastavka sezone očekuje nas skora premijera predstave “Derviš i smrt” Meše Selimovića; zatim “Hotel Plaza” Neil Simona u režiji Admira Glamočaka; 13. međunarodni festival komedije “Mostarska liska 2016”; gostovanja na festivalima te nove suradnje sa domaćim teatrima.

Napominjemo kako su od ove sezone i nove niže cijene ulaznica, pa će tako naša publika za premijeru i prvu reprizu predstava plaćati kartu od 10 KM; za svako naredno izvođenje predstave kartu od 7 KM, dok će studenti i umirovljenici imati popust od 50%.

Karte za predstavu “ajmo na fuka” Dragana Komadine koja je na repertoaru 16.09.2015. godine u 20 sati mogu se kupiti na biletarnici Narodnog pozorišta svakim radnim danom od 9 do 14 sati; a ulaznice za premijeru predstave “San ljetne noći” William Shakespearea bit će u prodaji već od 17. rujna.

Ulaznice se mogu rezervirati putem tel: 036 550 128 ili e-mail-a: [email protected]

Kopirati
Drag cursor here to close