Marine Radoš

Roman Miki: Promocija knjige na kojoj možete očekivati neočekivano

Kultura / Knjige | 29. 05. 2014. u 13:24 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

'Ovo je jedna od promocija na kojoj vam neće biti dosadno', jamči mlada autorica Marina Radoš najavljujući promociju svog prvog romana 'Miki'.

Najavljujući promociju knjige Radoš je rekla kako, iako nije bila na puno predstavljanja, promocije budu monotone, te će se potruditi da njezina ne bude takva.

Promocija romana će se održati 3. lipnja u 19 sati u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača (Mala galerija)

''Ostvarit će se moja životna želja i izaći će moj prvi roman. Vjerovali ili ne, ja sam u pisanje i realiziranje projekta utkala krv, znoj i suze. Znam da se ovaj posao čini lagan, i da trebaš biti samo nadaren, ali to nije tako. Bez obzira na to, ja ću se pobrinuti da na promociji vama ne bude dosadno, stoga vas očekuje zanimljiv program. Očekujte neočekivano'', napisala je Marina Radoš na svojoj Facebook stranici.

Marina će glazbom zajedno s Petrom Bagarićem i Antonija Batinić ispričati priču iz knjige.

Mlada autorica je izabrala tri ulomka iz knjige da prisutnima, kako kaže 'zatrese maštu', a njih će čitati Nadina Vujnović. Knjigu će predstaviti: Veselin Gatalo, Biljana Jakić i Željko Andrijanić.

Marina je za posuški Radio Plus kazala kako razmišlja o ekranizaciji romana, a želja joj je da ga režira Emir Kustiruca, njezin omiljeni redatelj.  A kao glavne uloge zamislila je Zrinku Cvitešić i Sergeja Trifunovića.

Promocija će početi audio-vizualnim teaserom koji je snimljen za ovu namjenu.

Prvijenac 'Miki' mlade autorice je jedna priča o Mikiju Kolareviću, koji se nakon 17 godina vraća iz Beograda u Mostar kako bi renovirao stan u Fejićevoj i predstavio novu knjigu. Pri prvom posjetu Mostaru nakon toliko godina upoznaje 16 godina mlađu studenticu i s njom započinje strastvenu, burnu, nježnu, bolnu, strašnu i neizvjesnu ljubavnu vezu, koja će pokušati odoljeti mentalnim, vjerskim, nacionalnim i dobnim razlikama, ranije je za medije rekla mlada Duvanjka.

Kopirati
Drag cursor here to close