Manifestacija

Publika za najboljeg izabrala Elvina Bajrića

Kultura / Flash | 29. 12. 2013. u 16:28 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U organizaciji JU Centar za kulturu i obrazovanje, u subotu je održana kulturno - zabavna manifestacija 'Prvi glas Ključa 2013'. I ove su se godine natjecatelji predstavili pred prepunom dvoranom, gdje se tražila karta više.

Od ukupno 16 natjecatelja koji su prošli audiciju, publika je birala najboljeg. To je ono po čemu se ova manifestacija razlikuje od drugih. Kao pobjednika publika je svojim glasovima izabrala Elvina Bajrića. Drugoplasirani bio je Muharem Draganović, a treću poziciju je zauzela Zerina Kaltak.

Za pobjednike su organizator i generalni pokrovitelj US Telcom – kabelski operater osigurali novčane nagrade u iznosu od 300 KM, 200 KM i 100 KM. "Ponosni smo što oživljavamo ovu manifestaciju već drugu godinu za redom, a cilj nam je promocija mladih talenata", istaknuo je Adis Egrlić direktor Centra za kulturu i obrazovanje.

Organizatori su za posjetitelje priredili bogatu tombolu. U revijalnom dijelu publiku su zabavljali članovi Kulturno - umjetničkog društva 'Stari grad' iz Ključa koji su izveli koreografiju pod nazivom 'Čoček', a program je vodio Darmin Hadžić.

Ovo je manifestacija koja ima dugu tradiciju u Ključu, ali se nije održavala određeni broj godina prije nego ju je Centar za kulturu i obrazovanje ponovno vratio na scenu protekle godine. Za narednu godinu organizatori najavljuju još vrijednije nagrade za natjecatelje, istaknuto je iz organizacije manifestacije.

Kopirati
Drag cursor here to close