Mostar

Promocijom knjige "F 60.2", Saša Todorović najavio novu knjigu

Kultura / Flash | 13. 10. 2015. u 18:53 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zbirku je financirao i izdao 22. prosinca 2014. godine, a sastoji se iz dva dijela i dva različita stila pisanja, na hrvatskom i engleskom jeziku. Recenziju ove knjige je napisao poznati mostarski pjesnik Mirko S. Božić.

Božić je na promociji istaknuo kako je zanimljivo to što Saša pjesme piše rukom, što je u današnje vrijeme neobično i pohvalno.

''Ovo mi je prva promocija nakon izdavanja knjige i to na nagovor Mirka. Uspjeli smo sklopiti malu promociju da bi se knjiga stavila iza mene, jer sam u razdoblju između objavljivanja knjige i današnje promocije završio drugu knjigu'', rekao je za Bljesak.info Saša.

Nova knjiga na kojoj radi Saša se zove Zaleđen trenutak, te bi trebala biti izdana u bi trebala u naredva dva mjeseca.

''Nova knjiga je isto zbirka pjesama, koja je rađena poprilično tradicionalno. Obrađivao sam tematike tradicionalnih problema, politike, stanja države, grada, ljubavnih problema i romantike'', otkrio nam je Saša.

Saša Todorović je rođen 9. prosinca 1990. u Mostaru. Završio je Srednju medicinsku školu sestara Milosrdnica u Mostaru. Aktivno se počeo baviti pisanjem 2013-te godine. Živi u Mostaru i trenutno je zaposlen u KBC Mostar na odjelu Psihijatrije.

Kopirati
Drag cursor here to close