Sehara predstavlja

Promocije knjiga ''Moj pogled na život iz kolica'' i ''Ispunjena želja''

Kultura / Flash | 22. 12. 2014. u 06:52 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kulturno-edukativni centar za ženu Sehara organizira promociju knjiga ''Moj pogled na život iz kolica'' Damira Babajića i ''Ispunjena želja'' Emine Ćorić.

Promocija će se održati 24. prosinca 2014. u Velikoj Sali, Kulturnog centra Kralj Fahd na Bunuru u 18.30h. Promotori su mr. sci. Jasmin Hodžić i Meadin Mrndžić, prof.

Iza Damira Babajića su dvije knjige koje obrađuju teološku tematiku, dok je knjiga ''Moj pogled na život iz kolica'' nastala nakon prometne nesreće u kojoj je zadobio teške tjelesne ozljede i ostao vezan za invalidska kolica.

"Knjiga je u biti moja uokvirena trnovita životna priča. U najtežim trenucima pomišljao sam na najgore, jer dva mjeseca i 13 dana sam imao nesnosne bolove, nisam jeo i u životu me održavala infuzija. Kajem se zbog takvih misli i stidjet ću se do kraja života“, Damir Babajić.

Emina Ćorić je devetnaestogodišnjakinja koja čini svoje prve pisane korake. U društvu s Damirom Babajićem predstavit će se mostarskoj publici knjigom ''Ispunjena želja'', priopćeno je.

Kopirati
Drag cursor here to close