KEC Sehara

Promocija knjige ''Mladost u bezdanima jave i sna'' Vernese Manov

Kultura / Knjige | 16. 10. 2014. u 05:00 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kulturno-edukativni centar za ženu "SEHARA" Mostar, u petak, 17. listopada 2014. godine organizira promociju knjige ''Mladost u bezdanima jave i sna'' Vernese Manov. Promocija će se dogoditi u Velikoj dvorani Kulturnog centra “Kralj Fahd” s početkom u 19 sati.

Promocijom knjige ''Mladost u bezdanima jave i sna'' Vernese Manov želi se promovirati pisana riječ autora novije bosanskohercegovačke književnosti te pomoći pri predstavljanju novijih prevaca, kako u književnosti, slikarstvu tako i u kazališnoj umjetnosti. 

U skladu s tim, u  sklopu promocije knjige dogodit će se i uvođenje kazališne igre radi modernosti scenskog izražaja u kojem se stapajući umjetničke pravce / književnost, kazalište, glazba/ stvaraju jedinstvena scenska djela – PERFORMANSI, tako pratimo trend u svjetskim umjetničkim dogašanjima, navode iz KEC Sehara.

Pored spomenutih aktivnosti prisutni će moći pogledati kratku izložbu umjetničkih slika autoričinog oca, slikara, Mehe Manova.

Na kraju iz Sehare dodaju kako realiziranjem ovakvih događaja žele utjecati na obogaćivanje kulturne baštine naše zemlje.


Kopirati
Drag cursor here to close