RevolutiON

Pridružite im se: Mladi iz svijeta smišljaju marketing strategiju za razvoj kulture u Mostaru

Kultura / Flash | 31. 07. 2015. u 13:58 A.J.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svjedoci smo da dobar dio mladih u Mostaru uopće ne razmišlja o kulturi, dok se neki samo žale na njeno loše i nezavidno stanje.

Studentska udruga AIESEC je pokušala promijeniti nešto na tom području. Ovoga tjedna je napokon i počela realizacija AIESEC-ovog ljetnog projekta RevolutiON koji za cilj ima oživljavanje, ali i izbor najbolje i najposjećenije opcije manifestacija u Kosači.

Na projektu radi 8 studenata koji dolaze iz Brazila, Azerbejdžana, Italije, Rumunjske, Estonije, Rusije i Poljske. Oni će kroz 6 tjedana istražiti stanje, te osmisliti marketing strategiju i program koji će popratiti video uradcima i blogovima, njihovo djelovanje će završiti održavanjem događaja na Otvorenoj sceni.

''Praktikanti će također upoznati našu zemlju i njene turističke destinacije kroz trajanje ovoga projekta i tako postati naši veleposlanici u svojim zemljama.Ovim putem lokalni ured AIESEC Mostara bi zamolio sve čitatelje da popune ovu anketu i tako i sami doprinesu ovome projektu. Naravno da Vas i očekujemo na Otvorenoj sceni kroz par tjedana'', poručili su iz AIESEC-a.



Kopirati
Drag cursor here to close