nema plakanja

Predstava za bebe i djecu u Mostarskom teatru mladih

Kultura / Flash | 04. 03. 2015. u 15:55 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu, 7.ožujka 2015. sa početkom u 17 sati u Javnoj ustanovi Mostarski teatar mladih, na sceni u Gradskoj banji na Musali bit će reprizno izvedena predstava za bebe i djecu nižeg predškolskog uzrasta „Sunčani vrtuljak“.

Predstavu je režirao gost iz Subotice Zalan Greguss, a izvode akademski glumci Angela Bulum i Igor Vidačković. Predstava „Sunčani vrtuljak“ je pionirski projekt u našoj sredini, koji uvodi u svijet umjetnosti najmlađu djecu, bebe od 6 do 36 mjeseci.

Na prelijep, kreativan i pedagoški studiozan način „Sunčani vrtuljak“ kroz priču o mijeni godišnjih doba i avanturama lutaka Mede i Mišice uvodi bebe i malu djecu u čaroliju teatra, koju će dugo pamtiti i čitav život joj se vraćati.

„Sunčani vrtuljak“ je prilika da roditelji sa svojom malom djecom podijele važan i dirljiv trenutak sudjelovanja u umjetnosti. Nakon predstave slijedi igra sa glumcima, u kojoj djeca imaju priliku da izbliza upoznaju čarobni svijet scene, lutke i rekvizite. Reakcije djece i roditelja na svim dosadašnjim izvedbama „Sunčanog vrtuljka“ bile su pune oduševljenja; dovoljno je reći da na ovoj predstavi nikad nijedna beba nije zaplakala!

Kopirati
Drag cursor here to close