HNK

Predstava ''Crno -bijelo'' u Mostaru

Kultura / Flash | 15. 01. 2015. u 12:33 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Premijernim izvođenjem predstave “Crno-bijelo“ u subotu, 31. siječnja u Bosanskom kulturnom centru u Sarajevu u 20 sati, najpoznatiji regionalni stand-up komičar, Pedja Bajović, počinje bosanskohercegovačku turneju kojom će obilježiti deset godina svoje uspješne karijere.

Bajović, koji je u dosadašnjoj karijeri imao više od tisuću nastupa u više od dvadeset zemalja svijeta i u nekoliko stotina gradova, istakao je kako je veoma uzbuđen i kako je za ovu turneju kreirao posebnu predstavu koja je zapravo kompilacija njegovog desetljetnog rada. Generalni pokrovitelj turneje je kompanija Gorenje.

“Kada sam tog 31. siječnja, prije deset godina u Zagrebu, prvi put izašao pred publiku, nisam znao šta me očekuje. Iskreno, i sada kada gledam unazad na to razdoblje, nisam sasvim siguran šta me je to snašlo“, naveo je Bajović te dodao da uprkos činjenici da mnogi pojam stand-up komedije u regionu smatraju kao "nešto novo", bliskost tema sa svakodnevnim životom i realnošću, tajna su sve veće popularnosti ovog kulturnog izričaja.

Predstavu ''Crno-bijelo“ koja govori o razlikama kojima smo okruženi u svakodnevnom životu, Bajović će predstaviti i publici u Tuzli (BKC 3. veljače), Zenici (BNP, 6.veljače), Mostaru (HNK, 9. veljače), Banjoj Luci (GP Jazvac, 12.veljače), Prijedoru (Pozorište, 18.veljače), Bihaću (Kulturni centar, 19.veljače), te u Brčkom (Dom kulture) gdje će se turneja završiti 26. veljače.

Ulaznice se mogu kupiti na blagajnama prostora-domaćina, dok se za sarajevsku premijeru ulaznice mogu nabaviti putem portala kupikartu.ba i njihovih prodajnih mjesta, te na blagajni BKC-a, navodi se u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close