HNK Mostar

Predstava ''Chick lit'' na Maloj sceni

Kultura / Flash | 14. 04. 2015. u 12:16 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na Maloj sceni HNK Mostar u četvrtak 16. travnja 2015.g. u 20 sati bit će odigrana predstava ''Chick lit''. Autor predstave je Damir Šodan, a režiju potpisuje Tanja Miletić Oručević.

Šodanov ''Chick lit'' je duhovita i ironična groteska hrvatskog jet-seta i presjek stanja svijesti hrvatskog tranzicijskog društva, koje odveć korespondira i s našom, bosanskohercegovačkom stvarnošću. Mladi bračni par, od kojih je suprug novopečeni tajkun i industrijalac, a supruga jedna od uspješnih chick lit spisateljica, priređuje party u povodu izlaska njene nove knjige.

Na partyju se pojavljuje cijela lepeza zanimljivih gostiju, koji se u dramskom rukopisu Damira Šodana promeću u arhetipove novouspostavljene društvene ljestvice. Paralelno s partyjem, ispred obiteljske vile prosvjeduju otpušteni uposlenici tvornice čiji je vlasnik suprug chick lit spisateljice.

Kako party odmiče i pristižu novi gosti, postaje sve izvjesnije da će doći do sukoba ''ulice'' s novopečenom aristrokracijom.

U predstavi igraju: Jelena Kordić Kuret, Robert Pehar, Velimir Njirić Pšeničnik, Miro Barnjak, Nikolina Marić, Nedžad Maksumić, Diana Ondelj Maksumić, Igor Vidačković, Saša Oručević, Emir Spahić, Ivo Krešić, Angela Bulum i Ivan Skoko.

Kako biste na vrijeme osigurali svoje mjesto rezervacije se mogu obaviti putem inboxa na Facebook stranici ''Hrvatsko narodno kazalište u Mostaru'', preko emaila [email protected] ili na telefon 063/317-348.

Ulaznice po cijeni od 10 KM, za učenike,studente i umirovljenike 5 KM, također se mogu kupiti na blagajni kazališta radnim danom od 10 do 15 sati te sat vremena prije početka predstave, novdi se u priopćenju. 

Kopirati
Drag cursor here to close