Prekinuta predstava

Policajac nasrnuo na glumca: Pusti ga! Predstava je!

Kultura / Flash | 28. 07. 2014. u 13:38 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Malo je tko mogao i naslutiti da će glumačka predstava na otvorenom na Trgu srpskih boraca u Prnjavoru u Republici Srpskoj, s temom nasilje u obitelji, do suza zasmijati mnogobrojne gledatelje. A pogotovo da će biti prekinuta - i to intervencijom policije!

Kao grom iz vedra neba, ''zavjesa je pala'' kada je neobaviješteni policajac N. K. dotrčao, preskočio zaštitnu ogradu i okomio se na zaprepaštenog glumca, uvjeren da on uistinu ima namjeru odsjeći kosu i „šaketa“ svoju neposlušnu suprugu, pišu Novosti.

''Stani! Gluma je!... Pusti ga! Predstava je!'', povici su prisebnih gledatelja, s tribina i iz bašča okolnih kafića, koji su spasili 20-godišnjeg Aldina Fafulovića, člana amaterske glumačke ekipe iz Viteza.

Novosađanin Saša Denić, koordinator predstave Forum teatra iz Viteza, objašnjava za „Novosti“ da je tamošnje udruženje „Mladi Romi“ izvodilo predstavu „Reci NE nasilju u porodici“.

Po scenariju, bjesni suprug se, zbog „fejsbučenja“, okomio na suprugu, inače, majku njihovo troje djece, domaćicu koja je, zapravo, na internetu obavljala konzultacije u vezi s projektima za nevladinu organizaciju.

''Osim psovki i simuliranih udaraca, policajca su vjerojatno zbunile škare kojima je, po scenariju, muž nasilnik imao namjeru odsjeći kosu supruzi '', kaže Denić.

''Na to je, na opće iznenađenje, uniformirani policajac uletio među glumce i okomio se na glumca supruga. Svi smo bili zatečeni. Srećom, dalje neugodnosti spasili su ga povici publike''.

Kopirati
Drag cursor here to close