akcija MTM-a

Pogledajte ‘Natašin san’ i dobrovoljnim prilozima pomozite bolesnoj djevojčici iz Mostara

Kultura / Flash | 25. 06. 2015. u 11:39 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Javna ustanova Mostarski teatar mladih sa zadovoljstvom Vas poziva na drugu reprizu monodrame „Natašin san“ u izvedbi Nine Popović i režiji Tanje Miletić Oručević. Predstava će se održati u ponedjeljak, 29.6.2015. u 20h u Sali Mostarskog teatra mladih u Gradskoj banji na Musali.,

Predstava je nastala po motivima drame mlade ruske autorice Jaroslave Pulinovič, koja je postala pravi svjetski kazališni hit posljednjih godina i sa velikim uspjehom je izvođena na prestižnim scenama Velike Britanije, SAD-a i niza europskih zemalja.

„Natašin san“ donosi sjajnu priču šesnaestogodišnje Nataše, štićenice dječijeg doma na ruskoj provinciji, koja u teškim životnim okolnostima dramatično preživljava tinejdžersku zaljubljenost. Izvođačica monodrame „Natašin san“ je mlada amaterka, studentica prava Nina Popović. Njena svježina, spontanost i autentičnost darovite Nine Popović udružili su se sa umjetničkim i pedagoškim iskustvom Tanje Miletić Oručević, i uz savjete o glumačkoj igri Bojana Beribake dali kvalitetan umjetnički rezultat koji će neposredno progovoriti naročito mladim gledateljima.

Omladinski studio Mostarskog teatra mladih promovira stvaralaštvo mladih uz stručno umjetničko vodstvo. Osnovna programska orijentacija MTM-a je izgradnja mlade publike, pa je predstava „Natašin san“ primjerena i čvrsta repertoarska pozicija. Predstava je na premijernoj i repriznoj izvedbi doživjela veliki uspjeh kod publike. Ljudi raznih dobi su prepoznali veliki dramski i emocionalni potencijal i komunikativnost igre Nine Popović.

Ulaz na predstavu je slobodan. Na ovoj izvedbi MTM će skupljati dobrovoljne priloge za pomoć bolesnoj djevojčici iz Mostara Heni Sarah Behlulović.

Kopirati
Drag cursor here to close