Kako vrijeme brzo prolazi

Pogledaj predstavu, zabavi se i uloži u obnovu parka Zrinjevac

Kultura / Kazalište | 04. 09. 2015. u 09:08 A.J.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Urnebesna komedija ''Kako vrijeme brzo prolazi'' Narodnog pozorišta 'Slavija' iz Beograda u Mostar 10. rujna.

Organizacijski tim osim dobre predstave u Mostar donosi i pozitivne promjene te će se dio prihoda od kupljenih karata uložiti u obnovu gradskog parka Zrinjevac.

Tako će se od svake kupljene ulaznice odvojiti po pet KM kako bi se park opremio klackalicama, toboganima, klupama, juljačkama i ostalim pokretninama, dok će Agromediteranski fakultet Univerziteta “Džemal Bijedić” u Zrinjevcu zasaditi nove sadnice.

Predstava će biti održana 10. rujna s početkom u 21 sat u velikoj sali Hrvatskog doma Herceg Stjepan Kosača u Mostaru.

''Želio bi napomenuti kako je ovaj projekt kojeg smo simbolično nazvali 'Kupi kartu, uljepšaj izgled parku', prepoznala Gimnazija Mostar koja je otkupila dio ulaznica za svoje učenike. Nesebičnu podršku dao nam je i Grad Mostar ali i firma Moj taxi'', rekao je za Bljesak.info Zoran Šaković, organizator predstave.

''Iskreno se nadam da će se predstavu pratiti velik broj Mostaraca i Mostarki, prvenstveno zbog kvalitete predstave ali i samog projekta, jer pola iznosa ide u obnovu parka u koji idu njihova djeca'', dodaje Šaković
Inače u popularnoj predstavi glume Branko Đurić, Vasilija Kokotović, Dragana Mrkić i Saša Joksimović, a režirao ju je Marko Misirača.

Kopirati
Drag cursor here to close