Prodajna mjesta

Počela pretprodaja ulaznica za 13. Mostar blues & rock festival

Kultura / Glazba | 02. 07. 2015. u 10:25 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Počela je pretprodaja ulaznica za ovogodišnji, trinaesti po redu Mostar Blues & Rock Festival.

Ova, najznačajnija međunarodna smotra blues-rock grupa u BiH, održat će se od 16. do 18.7. u prostorima Muzičkog centra 'Pavarotti' i OKC 'Abrašević'. U programima 13-og izdanja ovog Festivala nastupit će devet grupa koje preferiraju, kako tradicionalni, tako i moderni pristup blues i rock glazbi.

Od londonskog Nine Below Zero, grupe nastale 1977. godine, inače vlasnika čak 21-og albuma, preko američkog autora i producenta Mike Zito-a, do njemačkih majstora bluesa Blues Company i francuskog sastava Big Dez, ovaj Festival nastavlja gajiti tradiciju istinskog muziciranja i vrhunske produkcije.

Prostori održavanja Festivala će cijeli dan biti otvoreni za posjetitelje, tijekom čega će biti upriličena cjelodnevna blues/rock slušaona.

S obzirom da je na ovogodišnjem Mostar Blues & Rock Festivalu sve vezano za broj 13, tako će i cijena dnevne ulaznice u pretprodaji iznositi 13 KM, a na ulazu 15 KM. Cijena festivalske ulaznice je 35 KM.

Prodajna mjesta ulaznica možete pronaći ovdje.

Prodajna mjesta u Mostaru su: Caffe Coco Loco, MC Pavarotti, cafe Publika, Poslovnica Fortuna Toursa - Hotel Ero, mjenjačnice Mepas Mall i Tržni centar Konzum, i sve poslovnice mreže kupikartu.ba na kojoj se vrši i on line prodaja ulaznica.

Program

MC Pavarotti, 16.07.'15 – 21 sat
Rock School Blues Band (BiH)
Nine Below Zero (GB)
Mike Zito and The Wheel (USA)

OKC „Abrašević“, 17.07.'15– 21 sat
Jolly Jumper and Big Moe (NOR)
Gruhak (CRO)
Blues Company (GER)

OKC „Abrašević“, 18.07.'15– 21 sat
Night Train Blues Band (SRB)
Delta Blues Gang (CRO)
Big Dez (FR)

Sve informacije na mostarblues.com.

Kopirati
Drag cursor here to close