Europski karneval

Otvoren javni poziv za izbor kraljice čapljinskog karnevala 2015.

Kultura / Flash | 16. 07. 2015. u 11:00 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Turistička organizacija ''Čapljinka'', koja je organizator Međunarodnog ljetnog karnevala ''Čapljina 2015'', jedinog u BiH koji se nalazi na karti europski karnevala, raspisala je javni natječaj za izbor ovogodišnje Kraljice karnevala.

Molimo zainteresirane djevojke, koje žele biti dio karnevalskih događanja i biti počašćena titulom kraljice karnevala, da se prijave u ured Turističke organizacije Čapljinka'', stoji u priopćenju.

S prijavljenim kandidatkinjama povjerenstvo turističke organizacije će obaviti informativni razgovor, na osnovu kojeg će se izabrati kraljica karnevala.

Rok za prijave teče od dana objavljivanja ovog poziva, zaključno sa 31.7.2015. godine.

Stjecanjem počasne titule, djevojka korača u karnevalska zbivanja cijelu narednu godinu do predaje krune nasljednici, dakle sukladno potrebama organizacije (odlasci na godišnje konvencije FECC-a, razna uzvratna gostovanja u drugim zemljama) potrebno je da bude na dispoziciji.

Opći uvjeti: punoljetna, državljanka BiH, prebivalište na području općine Čapljina (uz predočenje osobne iskaznice)

Poželjne karakteristike: izražajna osobnost, komunikativnost, članica kulturno- umjetničkog društva, aktivno poznavanje barem jednog stranog jezika.

Više informacija može se dobiti na broj telefona 036/806-123, ili na email adresi [email protected].

Bljesak.info i ove je godine medijski pokrovitelj Međunarodnog ljetnog karnevala u Čapljini.

Kopirati
Drag cursor here to close