Prva repriza

Ulaznice za novu predstavu u Narodnom pozorištu Mostar su dobili...

Kultura / Kazalište | 19. 12. 2014. u 11:24 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon izuzetno uspješne premijere i oduševljenja publike i kazališne kritike predstavom 'Šta ćemo sad' autora Branka Đurića u režiji Ahmeda Imamovića, iz Narodnog pozorišta Mostar najavljuju prvu reprizu koja će se održati u ponedjeljak, 22.12.2014. godine od 20 sati.

Radi se o modernoj i aktualnoj komediji koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Izuzetna izvedba najbolje mlade bosanskohercegovačke glumice Ajle Hamzić, zajedno sa već provjerenim imenima Emirom Spahićem i Goranom Lozom, garancija su neponovljivog doživljaja.

Bljesak.info je za prvu reprizu ove predstave nagradio dva čitatelja sa po dvije ulaznice. Dobitnici su Diana Glavović i Lorena Musa. O načinu preuzimanja ulaznica dobitnici su obaviješteni putem maila.

Po riječima glumaca, Branko Đurić napisao je 'glumački tekst' koji se bavi glumačkim strahovima, ali je i parodija na stanje društva u kojem se nalazimo.

U predstavi igraju: Ajla Hamzić, Emir Spahić i Goran Lozo. Ulaznice po cijeni od 10 KM se mogu rezervirati svakim radnim danom od 09 do 14 sati na telefon 036 550 128; zatim putem e-maila: [email protected], te facebook profila ili fb stranice Narodno pozorište Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close