SFF

Operacija kino u šesnaest bh. gradova

Kultura / Flash | 27. 10. 2014. u 12:56 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Operacija kino, projekt Obala Art Centra u suradnji sa Sarajevo Film Festivalom, kreće na turneju Jesen 2014.

Nakon pauze tijekom trajanja 20. Sarajevo Film Festivala, Operacija kino nastavlja svoj susret s publikom u šesnaest bh. gradova.

U vremenu od 27. listopada do 9. prosinca filmski program Operacije kino imat će priliku pogledati publika u Travniku, Živinicama, Bugojnu, Brčkom, Odžaku, Istočnom Novom Sarajevu, Zenici, Gračanici, Vitezu, Bijeljini, Kalesiji, Banja Luci, Tuzli, Mostaru, Orašju i Trebinju.

Nakon prošlogodišnjeg uspješnog izdanja Operacije kino, u okviru kojeg je filmove sa repertoara Operacije pogledalo više od 3.000 ljudi, ove godine Operacija kino gostovala je u ukupno 45 gradova.

Do kraja godine, putujuće kino proputovat će blizu 12.000 kilometara, od Krajine, srednje Bosne, pa sve do Hercegovine, noseći publici u gradovima u kojima najčešće nema kino dvorana, najnovije filmske hitove svjetske i evropske produkcije, a ove godine bile su organizirane i 3D projekcije.

Filmski program turneje jesen/zima 2014. ponudit će najzanimljivija ostvarenja svjetske i europske produkcije, a program je koncipiran tako da će udovoljiti ukusima i one najprobirljivije publike, ali i najmlađih ljubitelja filma.

Kopirati
Drag cursor here to close