Piva li se!!!

Natjecanje pjevača amatera u Posušju

Kultura / Flash | 27. 07. 2016. u 10:24 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Posuški kraj, u iščekivanju je festivala pjevača amatera Posušje 2016. pod nazivom „Piva li se!!!“ koji će, u maloj športskoj dvorani, biti održan u petak, 29. srpnja i subotu, 30. srpnja s početkom u 21 sat.

Ivica Bago, pjevač i kantautor, poznatiji po nadimku ”As“, je organizator ove manifestacije koja se održava u sklopu kulturno-zabavne i športske manifestacije „Posuško lito“ 2016.

''Oduševljen sam što sudjelujem u ovom projektu i nadam se velikom odzivu od strane publike, dobroj glazbi, zabavi i druženju. Željno vas iščekujemo ovog vikenda u Posušju. Budite nam dragi gosti i dođite podržati ove odlične pjevače amatere'', rekao je Bago.

Pristigao je zavidan broj prijava te ne organizatori ne sumnjaju da će ovaj festival izazvati veliku pažnju kod publike kako u Posušju tako i šire. Izvođači se dijele na dvije dobne skupine: od 5 – 15, te od 15 – 105 godina.

Na festivalu će izvođači izvoditi po dvije pjesme, jednu bržu drugu laganiju, a borit će se za vrijedne nagrade. Prva nagrada za prvu dobnu skupinu iznosi 500,00 eura, dok za drugu dobnu skupinu iznosi 1.000,00 eura.

Kopirati
Drag cursor here to close